Új Clio

Új lendületet hoz 30 év sikerei után. Az Új Renault Clio.
az esprit Alpine verzió új dizájnja és sportos megjelenése
konnektivitás és utastéri komfort
E-Tech full hybrid 145 lóerős motorváltozat
elektromos üzemmód a városi közlekedés akár 80%-ában1
akár 900 km hatótáv2

1 akkumulátor töltöttségétől és vezetési stílustól függően/Renault mérés (2022)
2 teli benzintankkal WLTP szerint

Új, energikus lendület

145 lóerő

E-Tech full hybrid motorizáció

20

fejlett vezetéstámogató rendszer

10"

testreszabható digitális műszeregység

900 km

hatótáv3

419bbce394.webp

esprit Alpine verzió

Éles  váltás, mely egy izgalmas új stílust mutat - különleges, formatervezett oldalsó  panelek, szélesített szürke króm hűtőrács, új  full  LED első fényszórók fél-gyémánt  alakban. Az esprit Alpine verzió  sportosságot hoz a mindennapokba. Legfontosabb  külső elemek: 17"-os „la  flèche ” könnyűfém felnik, emblematikus  kristályszürke F1 légterelő és megkülönböztető márkajelzések. A belső tér  kiemelkedő részletei a kárpitozásba illesztett Alpine logók, a minőségi  varrások és a francia zászló. A kormánykerék piros, fehér és kék varrásai pedig  az Alpine márka történelmére utalnak.

human first

20 fejlett vezetéstámogató
rendszer

360°-os kamerarendszer

Az autó körül található 4 kamera 360°-os nézetet ad az Ön Clio E-Tech full hybrid gépjárműve körül és ezt a nézetet a központi képernyőn vetíti ki. Manőverezzen a városban teljes biztonsággal.

adaptív tempomat

A rendszer folyamatosan vizsgálja a közlekedési körülményeket és alkalmazkodik hozzájuk. Érzékeli az elöl haladó járművet és megfelelő, biztonságos követési távolságot tart. Ha esetleg túl közel kerül egy járműhöz, a rendszer lelassítja az autót, majd gyorsít, ha megszűnnek az akadályok az úton Ön előtt.

vészfékasszisztens

Ez a fejlett vezetéstámogató rendszer abban az esetben figyelmeztet, ha hirtelen megnő egy másik járművel, biciklissel vagy gyalogossal való ütközés veszélye. A baleset elkerülése érdekében a rendszer vészfékez, ha Ön nem reagál időben, illetve a fékerőt is növelni tudja.

Márkáink