CLIO E-TECH Hybrid

minden amiben CLIO és most már hibrid is!

1578560587304.jpg

CLIO... és most hibrid

Az új, automatikusan feltölthető hibrid motornak köszönhetően a CLIO E-TECH Hybrid páratlan vezetési élményt, illetve alacsonyabb fogyasztást biztosít.

MOTOROK

CLIO E-TECH Hybrid: a CLIO újrafogalmazza a hibrid fogalmát


9d5ea3158a.webp

Akár 80%-ban elektromos üzemmód a városi használat során


Ismerkedjen meg az elektromos vezetés egyedi élményével! A CLIO E-TECH Hybrid az elektromos és a belső égésű motorokat egy páratlanul hatékony, automata Multi-mode váltóban egyesíti. Az eredmény: könnyed elektromos elindulás, elektromos vezetés a városban megtett idő akár 80%-ában, illetve az elektromos autó csendes működése

1578560842918.jpg

Alacsonyabb költségek mind a városban, mind az országúton


Ha hibrid autóra vált, alacsonyabb költségekkel számolhat az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozóan mind az országúton, mind a városban, ahol akár 40%-kal kevesebbet fogyaszthat a benzines autókhoz képest. A CLIO E-TECH Hybrid volánja mögött teljes nyugalomban utazhat: nagy hatótávolság, vezeték nélkül… és a CLIO teljes kényelme!

1578560921966.jpg

Új vezetési élmény


A CLIO E-TECH Hybrid a 140 LE kombinált teljesítményének köszönhetően élénk gyorsulásra képes, méghozzá élvezetes és biztonságos módon. A Multi-mode automata sebességváltóval felszerelt elektromos motorok azonnali reakcióképessége gyors elindulást és könnyed sebességváltást tesznek lehetővé. A különböző MULTI-SENSE® módoknak köszönhetően személyre szabhatja a vezetési élményt.

Márkáink