RENAULT MODELLEK KIEMELT ÉV VÉGI AJÁNLATOKKAL

0% THM finanszírozással*


Akár vagány városi kisautót, családi egyterűt, SUV-ot vagy elegáns limuzint keres, a Renault-nál biztosan jó helyen jár! Gazdagon felszerelt modelljeinkben megtalál minden olyan tartozékot, melyek megkönnyítik mindennapjait és segítenek a kihívások leküzdésében. Ez az Easy Life ígéret. Nálunk az év vége most kezdődik, ugyanis ügyfeleinket kiemelt ajánlatokkal várjuk országosan márkakereskedéseinkben. Válogasson kedvére modelljeink között, tekintse meg átlátható árlistáinkat és tervezze meg kiválasztottját egyszerűen. Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és amennyiben finanszírozással szeretné elvinni új autóját, itt az idő: most 0% THM-mel* teheti ezt meg!


Renault CLIO Life TCe 75

Már 2 999 000 Ft-tól

renault-clio-life-tce-75-piros.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

 

Válassza a végtelen vonzerőt, mely megfűszerezi mindennapjait! A Renault CLIO nem csak ideális társ a városi forgatagban, de egy stílusos divatikon is. Nem hiába lett 2017-ben az ország kedvenc kisautója!**

 

További felszereltségi szinteknél elérhető opciók:

 • R-Link Evolution navigációs és multimédia rendszer
 • BOSE® DAB hangrendszer 7 hangszóróval
 • „Easy Park Assist“ félautomata parkolóasszisztens

Renault CAPTUR Life+ TCe 90

Már 3 849 000 Ft-tól

 

Ki mondta, hogy a kitaposott út az egyetlen? Megfelelő társsal az igazi kalandok csak azon kívül kezdődnek. Élvezze az emelt hasmagasság előnyeit városban és országúton egyaránt és fedezzen fel új horizontokat! A Renault CAPTUR előkelő és megbízható városi SUV, mely biztosan meg fogja lepni variálható belterével valamint praktikus tárolóival.

 

További felszereltségi szinteknél elérhető opciók:

 • Kétszínű karosszériafényezés a tető színével megegyező külső tükrökkel
 • Fekete bőr kárpitozás
 • FULL LED „Pure Vision“ első fényszórók + LED 3D „Egde Light“ nappali menetfénnyel
 • R-Link Evolution navigációs és multimédia rendszer 7”-os érintőképernyővel
renault-captur-life-tce-90.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

Renault MEGANE GrandCoupé Life TCe 115 FAP

Már 4 999 000 Ft-tól

renault-megane-grandcoupe-life-tce-115-fap.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

 

A Renault MEGANE három karosszériaváltozata közül mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást. Tágas belső tereivel és vonzó külsejével kétség kívül az utak megkerülhetetlen ikonjává vált, fényjegyei már távolról felismerhetővé teszik.

 

További felszereltségi szinteknél elérhető opciók:

 • Elektromosan nyitható panoráma üvegtető
 • R-LINK 2® online navigációs és multimédia rendszer 8,7" kapacitív érintőképernyővel, Arkamys® hangrendszer 8 hangszóróval
 • Fűthető kormány

Renault SCENIC Life TCe 115 FAP

Már 5 699 000 Ft-tól

 

A családi autók új generációját testesíti meg a Renault SCENIC, mely biztosan mindenki kedvence lesz. A modell a bizonyíték arra, hogy forma és tartalom remek harmóniát tud alkotni. Tovább bővül a család? A GRAND SCENIC hétüléses verziója lesz a megoldás!

 

További felszereltségi szinteknél elérhető opciók:

 • Adaptív tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval 160 km/h-ig
 • Full LED "Pure Vision" fényszórók és színes head-up display
 • EASY LIFE csúsztatható középső konzol könyöklővel, tárolórekesszel és pohártartóval
renault-scenic-jfa-ph1-006.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

**A Renault CLIO , CLIO Société és CLIO Grandtour modellek a Datahouse Kft. statiszikái alapján vezették a “Kisautó” (A+B) szegmens eladásait 2017.01.01 – 2017.12.31 közötti időszakban.

*A finanszírozási ajánlat fogyasztók részére szól, és a 2018.10.01. – 2018.11.30. között megkötött szerződésekre érvényes, valamennyi Renault személygépjármű modell esetében, kivéve Twingo. A finanszírozás keretében zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, referencia-kamatlábhoz kötött változó kamatozással (1 hónapos BUBOR érték alkalmazásával) és változó kamatfelárral. Finanszírozási feltételek: önerő minimum 35 %, elektromos autók esetén 40%, futamidő 24 -48 hónap, a finanszírozás minimum összege 600 000 Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kamat mértéke a referencia-kamatláb módosulásával minden törlesztési időszakban automatikusan módosul, akkor is, ha a kamatfelár mértéke változatlan. A finanszírozó a lízingszerződés teljes futamidejére Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Finanszírozó:  UniCredit Leasing Hungary Zrt. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.

CLIO vegyes fogyasztás l/100 km: 3,9-5,2; CO2-kibocsátás g/km: 104-118, CAPTUR vegyes fogyasztás l/100 km: 4,2-5,6; CO2-kibocsátás g/km: 111-128, MEGANE vegyes fogyasztás: l/100 km: 5,4-5,7; CO2-kibocsátás g/km: 124-130,  SCENIC vegyes fogyasztás l/100 km: 4,8 – 4,9; CO2-kibocsátás g/km: 127 - 129 NEDC BT ciklus szerint. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. A képek illusztrációk.

Renault Akciók Renault modellek - Kiemelt Év Végi Ajánlatok
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios