Renault MEGANE család

MEGANE GRANDCOUPÉ   I   MEGANE   I   MEGANE GRANDTOUR

A Renault MEGANE modellek szemet gyönyörködtető vonalvezetése és egyedi fényjegyei messziről feltűnnek az úton. Valódi értékről és kifinomult ízlésről árulkodnak.

A különleges élmény az utastérben folytatódik a kényelem, a mindennapok megkönnyítését szolgáló Easy Life megoldások felvonultatásával. Válassza ki az Ön életstílusához legjobban illő karosszériát és próbálja ki: technológiánk a siker útjára vezeti!

megane-grandcoupe.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg
megane.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg
megane-grandtour.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Renault MEGANE GrandCoupé

4 599 000 Ft-tól

Renault MEGANE

4 599 000 Ft-tól

Renault MEGANE   Grandtour

4 799 000 Ft-tól

MEGANE GrandCoupé

Technológia a siker útján

00108914.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg
renault-lff-ph1-reveal-003.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg
00108912.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Harmóniára és eleganciára tervezve

A Renault MEGANE GrandCoupé minden tekintetben lenyűgöző. A harmonikus és elegáns dizájn magára vonzza a tekinteteket. A karcsú vonalak, a hosszú motorháztető és a hangsúlyos kerékdobok dinamikus megjelenést keltenek. A különleges első és hátsó fényjegyek az egyediséget fejezik ki. A nagyméretű, nyitható panoráma üvegtetőnek köszönhetően az utastér fényárban úszik.

Fejlett technológia

A Renault MEGANE GrandCoupé számos felszereltsége a magasabb kategóriás járművekből érkezett, hogy kivételes vezetési élményt és kényelmet biztosítson Önnek. Rendelkezésre áll az R-LINK 2® multimédia rendszer, amely a legmodernebb technológiákat kínálja és a MULTI-SENSE® rendszer, amelynek köszönhetően személyre szabhatja autóját attól függően, hogy milyen vezetési stílust kedvel. Foglaljon helyet a volán mögött és fedezze fel a vezetés szenvedélyét!

Vezessen könnyedén és gondtalanul!

A Renault MEGANE GrandCoupé modern vezetéstámogató rendszerekkel rendelkezik, így az utazás stresszmentes és biztonságos lesz. Adaptív tempomat, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, sebességkorlátozó táblák felismerése, automata távolsági fényszóróvezérlés, aktív vészfékező rendszer, holttérfigyelő rendszer, elektromos csomagtérnyitás… Mérnökeink a Renault MEGANE GrandCoupét a legújabb technológiákkal és praktikus funkciókkal szerelték fel.

MEGANE

Technológia a siker útján

renault-megane-bfb-ph1-design-003.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg
renault-megane-bfb-ph1-design-008.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg
renault-megane-bfb-ph1-design-002.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Magával ragadó dizájn!

A különleges, egyedi elrendezésű lámpák, a dinamikus és érzéki formákkal párosulva kiegyensúlyozott összhatást keltenek – a Renault MEGANE első pillantásra elvarázsolja Önt is. A feszes hátsó kerékívek hangsúlyozzák a precíz vonalvezetést, így kölcsönözve sportos és elegáns kiállást az autó egészének. Szeretne kitűnni a tömegből? Foglaljon helyet a Renault MEGANE volánja mögött és élvezze a könnyed, gondtalan vezetést!

Kiemelkedő technológia!

Fedezze fel a kifinomult és technológiailag fejlett Renault MEGANE belsejét. Egy repülőgép pilótafülkéjére emlékeztető utastér hívja Önt a teljesen új vezetési élmény felfedezésére. Ismerkedjen meg a számos új innovatív és intuitív technológiával. A MULTI-SENSE® segítségével kiválasztja a személyiségéhez leginkább illő vezetési módot. A színes head-up display, a 8,7"-es R-LINK 2® multimédia rendszer és a számos vezetéstámogató eszköz, mind az Ön kényelmét és biztonságát szolgálja. Hagyja, hogy a Renault MEGANE magával ragadja!

Renault MEGANE GT!

Érezze a 4Control® technológiának köszönhető páratlan vezetési élményt. A 4Control® négykerék-kormányzás egyedülálló a maga kategóriájában, amely lehetővé teszi a hátsó kerekek elfordulását is, hogy minden helyzethez alkalmazkodni tudjanak. A Renault Sport mérnökei által tervezett futómű biztosítja a sportos menetteljesítményt, melynek eredményeként a vezetés még soha nem volt ennyire pontos a kanyargós utakon. A mindennapos városi kalandok során is kiemelkedő élményben lesz része! Készen áll erre az új, izgalmas tapasztalatra? A Renault MEGANE GT garantálja az adrenalinfröccsöt!

MEGANE Grandtour

Technológia a siker útján

mk4_1316x740.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg
renault-megane-estate-kfb-reveal-004.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg
renault-megane-estate-kfb-reveal-005.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Válassza az egyediséget!

Dinamikus és elegáns, a Renault MEGANE Grandtournak van stílusa! Alacsony és széles építésének köszönhetően kiváló úttartással rendelkezik. Kiegyensúlyozott arányok, érzéki formák, precíz vonalak, eloxált alumínium hosszanti tetődíszlécek, egyedi 3D LED fényjegyek elöl és hátul: másra már nincs is szüksége, hogy magára vonzza a tekinteteket!

Használja ki a belső variálhatóságát!

A stíluson felül a Renault MEGANE Grandtour kivételes variálhatósággal is bír. Kategóriagyőztes rakodási hossz, óriási méretű és rekeszekre osztható csomagtartó, sík padlóvá dönthető hátsó üléstámlák és oldalsó tárolóhelyek várják a család minden tagját. Tervezőink mindenre gondoltak a hétköznapok könnyebbé tételéhez!

Fedezze fel a fedélzeti technológiákat!

Foglaljon helyet a vezetőülésben, amely pilótafülke kialakításának köszönhetően a vezetés élvezetét szem előtt tartó világba kalauzolja Önt. Head-up display, 7"-os testreszabható TFT műszerfal, 8,7"-os R-LINK 2® érintőképernyő: a Renault MEGANE Grandtour ultramodern és intuitív vezetési élmény kínál.

Amennyiben felkeltettük

érdeklődését, keressen fel minket

bizalommal!

*A feltüntetett 4 599 000 Ft-os indulóár Renault MEGANE Berline és GrandCoupe Life TCe 115 FAP verzióra, a 4 799 000 Ft-os indulóár a Renault MEGANE Grandtour Life TCe 115 FAP verzióra vonatkozik visszavonásig vagy a készlet erejéig, használtautó-beszámítás esetén.

MEGANE, MEGANE GrandCoupé és MEGANE Grandtour Life TCe 115 FAP vegyes fogyasztás l/100 km: 6,0 – 6,6 ; CO2-kibocsátás g/km: 136-150. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek. A gépjárművek felszereltségét, az árakat és egyéb feltételeket bármikor egyoldalúan módosíthatjuk. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos, teljes és részletes tájékoztatás érdekében keresse fel az Önhöz legközelebbi Renault Márkakereskedést! A Renault Hungária Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja. A képek illusztrációk.

Renault Akciók Renault MEGANE család
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios