RENAULT BUDAPEST renault_mobile_logo.png

 

Nyílt Napok a RENAULT BUDAPEST-nél március 20-23. között!

Akár milliós kedvezménnyel* és 0% THM-mel** várjuk!

renault-nyilt-napok-renaultbudapest.jpg

A nyílt napok ideje alatt a Renault Budapest márkakereskedésekben tesztvezetők között

telephelyenként egy-egy Renault Magane teszthétvégét sorsolunk ki.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!


Új Renault Kadjar

Intens benzin vagy dízel verziók milliós kedvezménnyel!

 • Kétzónás automata klímaberendezés
 • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer, automata távolsági fényszóróvezérlés
 • Sötétített hátsó-oldalsó ablakok
 • Első és hátsó parkolóradar
 • R-LINK 2® multimédia rendszer, 7" vízszintes kapacitív érintőképernyő, USB- és Jack csatlakozó, Bluetooth® telefonkihangosító2, iOS és Android okostelefon tükrözés
renault-kadjar-nyilt-napok.jpg

Renault MEGANE

már 4 599 000 Ft-tól! Stílus és technológia az utakon!

renault-megane-nyitnapok.jpg
 • Keréknyomás ellenőrző rendszer
 • Színezett ablaküvegek
 • Manuális klímaberendezés
 • Bluetooth® DAB rádió USB- és Jack csatlakozóval, 4,2” (3 soros) kijelzővel, 4 hangszóróval

Renault CLIO

már 2 949 000 Ft-tól! Végtelen vonzerő

 • Magyarország legtöbbet eladott kisautója 2017-ben és 2018-ban***!
 • Renault Kártya
 • Színezett ablaküvegek
 • Alakítsa saját személyiségére!
renault-clio-nyilt-napok.jpg

Renault CAPTUR

már 3 799 000 Ft-tól! Találd meg a saját utad!

renault-captur-nyiltnapok.jpg
 • Manuális klímaberendezés
 • Mozgatható hátsó üléssor
 • R&GO 2DIN Mp3 kompatibilis DAB rádió USB, jack csatlakozással és Bluetooth® kihangosítóval 4x20W hangszóróval + okostelefon tartó
 • Kérmfehér belső dekor elemek

Tudjon meg még többet az autóinkról!

Ismerje meg az Easy Life megoldásainkat


renault-captur-multimedia-003.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

 

Android Auto kompatibilitás

Az autóink rendszereinek segítségével az Android Auto is elérhetővé válik, így könnyedén előhívhatja okostelefonján az adott vezetési helyzettel kompatibilis alkalmazásokat, vagy hallgathatja kedvenc zenéit.

*Az elérhetőség országtól függően változik

 

renault-kadjar-features-accessories-0012.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

 

Easy Park parkolássegítő rendszer

A parkolás még sosem volt ilyen egyszerű! A Renault modellek tolatókamerájával, és számos távolságérzékelőradarjával a parkolás is gyerekjáték. És ez még nem minden: az autó még az irányítást is átveheti!

 

renault-talisman-lfd-ph1-features-multimedia-002.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

 

Intuitív ergonómia

A nagy formátumú R-Link 2 képernyőn megjelenő nagyméretű ikonok, és a jólátlátható menü segítségével egy szempillantás alatt hozzáférhet a számos funkcióhoz. A kijelzőre különös gondot fordítottunk azért,hogy a vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információk azonnal eljuthassanak Önhöz.

renault-scenic-jfa-ph1-equipment-009.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

 

MULTI-SENSE technológia

Nemcsak Önnek változhat a hangulata, a Renault modellek sem mindig ugyanolyan! A MULTI-SENSE technológiával 5 féle vezetési mód közül választhat ( "Komfort", "Semleges", "Egyéni", "Sport", "Eco" ).

Fedezzen fel teljesen új vezetési élményt minden alkalommal.

 

renault-megane-bfb-ph1-features-010.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

 

Vezérlők a kormány mögött

Dobja fel az utazásokat kíváló zenével! A kormány mögé integrált vezetőszerveknek a rádiót és a Bluetooth funkciókat is biztonságosan kezelheti, hiszen egy pillanatra sem kell levennie a tekintetét az útról.

 

renault-scenic-jfa-ph1-equipment-003.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

 

Easy Life kesztyűtartó fiók

Az első utas oldalán az Easy Life kesztyűtartó fiók további 13 literes tárolóhelyet kínál: itt minden olyan kis tárgynak jut hely, amelyekre a hétköznapjaiban szüksége van.


*A kedvezmény a renault.hu oldalon található listaárakból számítandó, a feltüntetett kedvezmény Új KADJAR Zen Blue dCi 115 és Intens Blue dCi 115, TCe 160 FAP EDC modellekre érvényes, március 20-23-ig vagy a készlet erejéig, magánszemélyek vásárlása esetén. 

**A finanszírozási ajánlat fogyasztók részére szól, és a 2019.03.20-tól 23-ig megkötött szerződésekre érvényes Renault személygépjárművek esetében. Finanszírozási feltételek: kamat típusa: referencia-kamatlábhoz kötött változó kamatozás (1 hónapos BUBOR érték alkalmazásával) és változó kamatfelárral, devizanem: forint, minimum önerő: 35%, futamidő: 24- 48 hó, a finanszírozás minimum összege: 600 000 Ft, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat, értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kamat mértéke a referencia-kamatláb módosulásával minden törlesztési időszakban automatikusan módosul, akkor is, ha a kamatfelár mértéke változatlan. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. 

***A Renault CLIO és CLIO Grandtour modellek a Datahouse Kft. statiszikái alapján vezették a “Kisautó” (A+B) szegmens eladásait 2017.01.01 – 2018.12.31 közötti időszakban. 
CLIO vegyes fogyasztás l/100 km: 4,8 – 6,1; CO2-kibocsátás g/km: 126 – 137, CAPTUR vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3-6,6; CO2-kibocsátás g/km: 138-149 Új KADJAR vegyes fogyasztás l/100 km: 4,9 – 6,8 ; CO2-kibocsátás g/km: 131 – 154, MEGANE vegyes fogyasztás l/100 km: 6,1 – 6,6 ; CO2-kibocsátás g/km: 137 – 151. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek. A gépjárművek felszereltségét, az árakat és egyéb feltételeket bármikor egyoldalúan módosíthatjuk. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos, teljes és részletes tájékoztatás érdekében keresse fel az Önhöz legközelebbi Renault Márkakereskedést! A Renault Hungária Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja. A képek illusztrációk.

 

Renault Akciók Renault Budapest Nyílt Napok
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios