Renault Haszongépjárművek

Ismerje meg a vállalkozások számára létrehozott díjmentes Renault Pro+ szakértői hálózatunkat és fedezze fel a kedvezményes egyedi ajánlataikban rejlő lehetőségeket!

Szerezze meg az ideális kollégát készletről most kiemelt árkedvezménnyel és kedvező 0%-os finanszírozással!


Készletről, 0% THM-mel és kiemelt kedvezménnyel egyetlen autóra is!


Renault PRO+

Testreszabott megoldások cégeknek

Több, mint 200 verzió és megannyi átalakítási lehetőség

renault-pro-reseau-specialise-003.jpg.jpg.ximg.l_4_h.smart.jpg

 

Szakértőink mindenben az Ön szolgálatára állnak

– haszongépjárművekre specializálódott eladók
– kijelölt ügyintéző az értékesítés utáni kapcsolattartáshoz
– céges ügyfeleink számára fenntartott fogadózónák

renault-pro-reseau-specialise-004.jpg.jpg.ximg.l_4_h.smart.jpg

 

Megkönnyítjük a választást

– kiállított haszongépjárművek nagy választéka
– próbavezetés előzetes bejelentkezés nélkül
– azonnali ajánlatok, beleértve az egyedi felépítményű járműveket is

renault-pro-reseau-specialise-002.jpg.jpg.ximg.l_4_h.smart.jpg

 

Vállalkozásának gondtalan működéséhez a következőket garantáljuk:

– meghosszabbított műhely nyitvatartás
– expressz átvizsgálás és azonnali diagnosztika
– cseregépjármű biztosítása


Modelljeink

CLIO Société

KANGOO Express

ÚJ TRAFIC

ÚJ MASTER

clio_societe.png.ximg.l_3_h.smart.png
renault-kangoo-van-f61-nbi-ph2-range.png.ximg.l_3_h.smart.png
uj-renault-trefic.jpg
uj-renault-master.png
_ _ _
_

Európa meghatározó haszongépjármű gyártója

Különleges odafigyelést kapcsoltunk termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz, hogy a legnagyobb minőségű szolgáltatást kapják ügyfeleink minden szektorban. Minden járművünk széles kínálattal rendelkezik gyárilag is, de a helyi gyártók további lehetőségeket kínálnak.

A Renault 1998 óta piacvezető a haszongépjármű piacon. Ez az eredmény is azt mutatja, hogy modelljeinkkel és szolgáltatásainkkal ügyfeleink minden igényére professzionális megoldást tudunk kínálni.


Felépítményeink

_ _ _
_

A különböző munkák, különböző igényeket követelnek, de a Renault haszongépjárművei mindenki számára képesek megoldást nyújtani.


A finanszírozási ajánlat kizárólag nem természetes személyek által 2019.01.01 után megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Renault haszongépjármű esetén, visszavonásig. A finanszírozás keretében zártvégű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 35 %, futamidő: 36-48 hónap, a finanszírozás minimum összege: 3 000 000 Ft, a kamat a teljes futamidőre 0%. A THM meghatározása a finanszírozási feltételek figyelembevételével, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010 Korm. rendelet alapján történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a http://www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A Növekedési Hitelprogram Fix feltételeit a Magyar Nemzeti Bank terméktájékoztatója tartalmazza, ami elérhető a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-fix-termektajekoztato-20190101.pdf weboldalon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. 
Renault Akciók Kishaszonjármű ajánlataink
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios