Renault Elektromos Autó Akció

Válassza a Renault ZOE-t, hiszen júniusban megduplázzuk az állami támogatást! Renault ZOE Intens R110 most akár 1 500 000 Ft állami + 1 500 000 Ft Renault támogatással!*

Elektromos autó nap a Renault Budapestnél június 22-én!


renault_elektromos_auto_akciok_csalad.jpg

 

Családi Programok

Látogasson el egyik rendezvényükre és programjainkkal garantáljunk a szórakozást minden korosztály számára. Kicsik és nagyok egyaránt megismerkedhetnek a környezettudatos életmóddal, továbbá kipróbálhatják a 100 % elektromos Renault ZOE és Renault KANGOO Z.E. modelljeinket, emellett az elektromos rollert is.

renault_elektromos_autok_szakmai.jpg

 

Szakmai Program

Az állomások helyszínein szakmai előadónk tart előadást, hogy mindent megtudjon az elektromos autózásról. Emellett számos hasznos információt szerezhet meg az elektromos autóinkról és egyúttal lehetőség nyílik ezen modellek kipróbálására is.


ren_ev-200k_helios-3000x800-v4.jpg.ximg.l_full_m.smart.jpg

Renault ZOE

Élmények korlátok nélkül

 

 • 300 km valós hatótáv

 • 100% vezetés élmény

 • Egyszerű töltés

 • Teljes körű szolgáltatás

 • Zéró motorzaj

 • Zéró károsanyag-kibocsátás

_ _ _
_
renault_zoe_akcio.png

Renault KANGOO Z.E.

Valódi elektromos haszongépjármű

_ _ _
_

 

 • Akár 200 km-es hatótáv

 • 100 % haszongépjármű: 4,6 m3 rakodótérrel

 • Zéró emisszió 

 • Zéró motorzaj

 • Teljeskörű szolgáltatások

 • Egyszerű töltés

renault_kangoo_ze.png

 

* Az ajánlat 2019.06.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes, minden Renault ZOE Intens R110 gépkocsira metálfényezés opció választása esetén, magánszemélyek és jogi személyek részére, az alábbi feltételekkel, a készlet erejéig vagy visszavonásig. A feltüntetett kedvezmény az „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatására” vonatkozó sikeres pályázat alapján elnyerhető 1.500.000 Ft. támogatást, és a gépkocsi hivatalos listaárából adott további 1.500.000 Ft. árengedményt tartalmaz. A támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget.

Renault ZOE Intens R110 vegyes fogyasztás Wh/km: 178, l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.

**2011 januárja és 2019 februárja közötti értékesítések Európában, az AAA (Association Auxiliaire de l’Automobile) adatai alapján. Renault TWIZY vegyes fogyasztás l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0 Wh/km: 63. ZOE vegyes fogyasztás l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0 Wh/km: 168-178, KANGOO ZE vegyes fogyasztás l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0 Wh/km: 152, MASTER ZE vegyes fogyasztás l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0 Wh/km: 210 Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.

 

Renault Akciók Elektromos Autó Akció
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios