RENAULT BUDAPEST renault_mobile_logo.png

Az Új Renault KADJAR

Törjön ki stílusosan a szürke hétköznapokból!

A teljes mértékben újratervezett Új KADJAR kifejező stílusa magával ragadó. Első és hátsó LED-fényszórók, cápauszony antenna, kidolgozott hűtőrács, masszív lökhárítók, 18"-os könnyűfém felnik – erre az autóra mindenki azonnal felfigyel.

ren_kadjar_ph2_landing_1200x800-v4.jpg

Kényelem, biztonság és megbízhatóság

renault-kadjar-001.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Hívogató belső tér

Megemelt, kényelmes és megfelelő tartást biztosító ülőhelyek, állítható ülőlaphosszúságú ülések, multifunkciós kormány, USB-portok, első és hátsó klíma, dönthető hátsó ülések, okos tárolók...

renault-kadjar-002.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Panoráma üvegtető

Engedje, hogy a Nap fényt hozzon a szürke hétköznapokba! Az Új Renault KADJAR 1,4 m²-es panoráma üvegtetőjének köszönhetően élvezheti a tájat, az autó utastere pedig fényárban úszik.

renault-kadjar-003.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Renault EASY CONNECT

Az Android Auto™ és az Apple Carplay™ kompatibilitásnak köszönhetően megtervezheti az útvonalat, SMS-eket diktálhat vagy olvashat, hívásokat fogadhat, illetve zenét hallgathat a telefonról - pofonegyszerűen!

renault-kadjar-004.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Bose® audiorendszer

Telt mély hangzás, tökéletes ritmus, kifinomult magas hangok... Tökéletes hangzás, elöl és hátul is. Az Új KADJAR zenei kalandokat is ígér...

renault-kadjar-005.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Hajtás

Fedezzen fel járatlan ösvényeket! A megemelt hasmagasságnak és az elérhető hajtásképleteknek – 4x4 és 4x2 – segítségével az Új KADJAR új távlatokba vezeti önt.

renault-kadjar-006.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Aktív vészfékező rendszer

A rendszer hangjelzéssel figyelmezteti, ha fennáll a veszélye egy másik autóval történő ütközésnek. Ha a figyelmeztetés ellenére sem reagál, a baleset elkerülésének vagy az esetleges károk minimalizálásának érdekében a rendszer automatikusan aktiválja a fékrendszert. Egy igazi életmentő.


Jelentkezzen tesztvezetésre!

renault-kadjar-007.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

Nagy teljesítményű motorok, összkerékmeghajtás, csábító kivitel... az Új KADJAR tökéletes összhangban tartja a teljesítményt, a hatékonyságot és a mindennapi vezetési élményt. Próbálja ki az új szabadidő-autót, amelyet kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően fejlesztettünk ki.

21215319_2018_-_new_renault_kadjar.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

Készen áll a kalandra a KADJAR-ral?

21215321_2018_-_new_renault_kadjar.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg
21215322_2018_-_new_renault_kadjar.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

*A finanszírozási ajánlat a 2019.01.01. után megkötött szerződésekre érvényes Renault Kadjar Life TCe 140 FAP személygépjármű esetén és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat: fix 4,81%, devizanem: forint, önerő: 2 000 000 Ft, futamidő: 36 hó, kiemelt utolsó lízingdíj: 40%, THM: fix 4,99 %, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. 
Új KADJAR Life TCe 140 FAP vegyes fogyasztás l/100 km: 6,4 – 7,0; CO2-kibocsátás g/km: 145– 158. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek. A gépjárművek felszereltségét, az árakat és egyéb feltételeket bármikor egyoldalúan módosíthatjuk. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos, teljes és részletes tájékoztatás érdekében keresse fel az Önhöz legközelebbi Renault Márkakereskedést! A Renault Hungária Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja. A kép illusztráció. 
Renault Akciók Az Új Renault KADJAR
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios