Új Dacia Duster - Még bevezető áron 04.30-ig

Dusterebb, mint valaha

duster_tour_13.jpg

Már 2 999 000 Ft-tól

Végre megérkezett az új Dacia Duster, kívül-belül megújulva, még markánsabb külsővel,
és magas szintű technológiai újdonságokkal.

Multi-view kamera, lejtmeneti fék, automata Dacia Kártya, 4x4 monitor,
emelkedőn elindulást segítő rendszer, automata klíma… És folytathatnánk a felsorolást,
de inkább meghagyjuk a felfedzés örömét Önnek!


Jöjjön próbálja ki a tesztautóinkat, és április végéig valamennyi szalonunkban bevezető áron vásárolhatja meg kiszemelt Új Dacia Duster gépkocsiját.

A hétvégi erődemonstráció folytatódik a Renault Budapest márkakereskedéseknél.

Lemaradt a múlt hétvégi terep tesztről? Jöjjön el márkakereskedéseinkbe és elmondjuk mit bír valós terepen az autó. De a lenti képek önmagukért beszélnek. Illetve a rengeteg érdeklődő, aki csapatott vele egy kört a terep pályán.

Viszont normál körülmények között bármikor kipróbálhatja tesztautóinkat, hiszen az Új Duster a terep képességeket kiegészítve egy modern városi terepjáró is egyben, a minőségi belső kialakításnak köszönhetően.

Siessen, április 30-ig még bevezető áron vásárolhatja meg!

duster_tour_18.jpg

Érdeklődjön kedvezményes modelünkről!

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné
Jogi nyilatkozat
A jelen kérdőív kitöltésével hozzájárulok, hogy a (cégnév) valamint partnerhálózata (továbbiakban Renault Budapest) az itt feltüntetett adataimat az adatbázisában rögzítse, és azokat ellenszolgáltatás nélkül termékek-, és szolgáltatások ajánlása, ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja. Hozzájárulok továbbá, hogy a Renault Budapest az adatokat harmadik személy segítségével is feldolgoztassa, és jogosult azokat harmadik személyek felé továbbítani. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható, az alábbi címen:http://www.renaultbudapest.hu/ vagy személyazonosság igazolása mellett az  [javascript protected email] emailcímen. 

Az ajánlat 2018. február 1-től visszavonásig érvényes és új Duster 1,6 SCe Access verzióra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért keresse fel hivatalos Dacia márkakereskedőjét. Új Duster 1,6 SCe Access vegyes fogyasztás l/100 km: 6,6; CO2-kibocsátás g/km: 149, NEDC-ciklus szerint. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. A bemutatott autó illusztráció.

Árusított autómárkák
Renault Helios Dacia Helios