Dacia Techroad limitált széria már napi 1 390 Ft-tól*

FIX 4,99% THM*-mel

 

A kaland tovább folytatódik…

Ismerje meg a Dacia új, limitált szériás Techroad felszereltségét, amely elérhető a Duster, a Sandero, a Lodgy, a Logan MCV és a Dokker modelleken. A Techroad limitált széria a már jól ismert Stepway (Dusteren Prestige) felszereltségen alapul, ez jól látszik a matt króm hatású lökhárító betéteken, illetve a kalandozásra termett karakteren. Modelljeink most ráadásul új TCe motorokkal is elérhetőek: próbálja ki a Dacia tavaszi újdonságait!

_ _ _
_

Autós kalandok stílusosan

A Dacia Techroad azonban nem csak külső megkülönböztető elemekkel van ellátva, hanem divatos és kényelmes belső térrel is. Minden igényét igyekszünk kielégíteni, ezért az összes Techroad modellünket a leggazdagabb felszereltséggel láttuk el, ami tartalmazza a MEDIA NAV Evolution navigációs és multimédia rendszert okostelefon tükrözéssel, a hátsó parkolóradart és a tempomat sebességszabályozó és -korlátozó berendezést is.

media-nav-rendszer.jpg

MEDIA NAV Evolution rendszer

Az egyszerűen és intuitív módon vezérelhető MEDIA NAV Evolution navigációs és multimédia rendszer funkcióit a 7”-os (18 cm-es) érintőképernyőn kezelheti: navigáció, rádió, Jack- és USB csatlakozók, audiostreaminges Bluetooth® telefonkihangosító, okostelefon tükrözés. A rendszert a kormány mögött található vezérlők, illetve a 4 hangszóró teszi teljessé.

belter.jpg

Stílusos, egyedi, izgalmas beltér

Az egyedileg tervezett belső térről a Techroad felszereltség azonnal felismerhető: a belső kárpitok mintázata, vörös hímzése és varrásai, valamint a műszerfal vörös díszítő elemei különleges és izgalmas megjelenést biztosítanak. A bőrkormány pedig tovább növeli a komfortérzetet és kellemes hangulatot áraszt az utazásai során.

dacia-parkoloradar.jpg

Parkolóradar/tolatókamera

A hátsó parkolóradar és az opciós tolatókamera megkönnyíti és felgyorsítja a parkolás folyamatát. A hátsó parkolóradarok erősödő hangjelzéssel figyelmeztetik a sofőrt, ha egy akadályhoz közeledik, míg a tolatókamera segítségével mindig pontosan láthatja, hogy mi van az autója mögött. Így elkerülheti járműve sérülését valamint a kisebb karcolódásokat és koccanásokat.


Ismerje meg modelljeinket

Az új, limitált szériás autók különlegessége a Techroad kárpitozás, a választható Izzó vörös és Highland szürke színek, a vörös díszcsíkkal ellátott fényes fekete tükörburkolatok és a vörös kerékközépről azonnal felismerhető 16"-os TECHROAD dísztárcsák (Dusteren 17”-os MALDIVE alufelnik).

sanderotechroad.jpg

Sandero Techroad

Tér és kényelem 5 személyre

lodgytechroad.jpg

Lodgy Techroad

Praktikus és változtatható egyterű 7 személyre

loganmcvtechroad.jpg

Logan MCV Techroad

Robusztus és megbízható kombi

dokkertechroad.jpg

Dokker Techroad

A Dacia első kombi egyterűje


Miben segíthetünk?


A finanszírozási ajánlat a 2019. 04. 01. után megkötött szerződésekre érvényes Dacia személygépjárművek esetében, és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat mértéke: 4,81%, típusa: rögzített, devizanem: forint, önerő: minimum 30%, futamidő: 36 hó, maradványérték: kiemelt utolsó lízingdíj: maximum 35 %, THM: fix 4,99 %, konstrukció: nyílt vagy zártvégű pénzügyi lízing.  A kiemelt ajánlatban  feltüntetett 1390 Ft napidíj  Dacia Sandero Techroad TCe 90 modellre, 3 399 000 Ft bruttó vételár, 33 % kezdőbefizetés, 36 hónapos futamidő és 33 % maradványérték kiemelt utolsó lízingdíj mellett, 30 napos hónappal számolva érvényes. A finanszírozás teljes összege: 2 277 330 Ft, havidíj 40 999 Ft, fizetendő teljes összeg: 2 529 395 Ft. Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 36 hónap, kamat mértéke: 4,81%, kamat típusa: rögzített, THM: fix 4,99%, havidíj: 53 199 Ft, fizetendő  teljes összeg: 3 332 055 Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetettektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak.

Lodgy vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3-7,6; CO2-kibocsátás g/km: 140-171, Duster vegyes fogyasztás l/100 km: 5,1-8,4; CO2-kibocsátás g/km: 133-190, Sandero Techroad TCe 90 vegyes fogyasztás l/100 km: 6,3-6,6 ; CO2-kibocsátás g/km: 141-150, Logan MCV vegyes fogyasztás l/100 km: 4,6-6,5 ; CO2-kibocsátás g/km: 120-146, Dokker vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3-7,8 ; CO2-kibocsátás g/km: 139-177. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek. A gépjárművek felszereltségét, az árakat és egyéb feltételeket bármikor egyoldalúan módosíthatjuk. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos, teljes és részletes tájékoztatás érdekében keresse fel az Önhöz legközelebbi Renault Márkakereskedést! A Renault Hungária Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja. A képek illusztrációk.

Márkáink
Renault Helios Dacia Helios